OM OSS

HiQ by day/HiQ by night

OM OSS

HiQ by day/HiQ by night

FÖRENKLA MÄNNISKORS LIV

HiQ by Day

HiQ bidrar till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. Vi är den perfekta partnern för alla som vill uppnå resultat och göra skillnad i den digitala värld vi lever i. HiQ grundades 1995 och har 1600 specialister i fyra länder. Vi är listade på Nasdaq Stockholm MidCap.

Vi använder teknik och kommunikation för att göra världen bättre... och lite roligare.

 

Det huvudsakliga drivet bakom HiQs framgång och sammanhållning kan förklaras på många sätt. Vi verkar i många olika affärssegment och vårt arbete varierar från projekt till projekt. I slutänden handlar det om att göra saker bättre och det är vad som gör oss till vinnare. Vårt uppdrag är att göra saker bättre – någonting som förenklar och förbättrar människors liv. För när det kommer till kritan, är det människor som betyder något. IT är bara ett fantastiskt verktyg.    

WORK HARD, PLAY HARDER

HiQ by Night

Vi gillar utmaningar och är inte rädda för att testa ny mark. Våra värderingar; Resultat, ansvar, enkelhet och glädje är vår personlighet och bidrar starkt till vår konkurrenskraft.  

Suveränt fokus på att hjälpa användaren hitta rätt – bingo!


- Motiveringen av Svenska Publishingsprisets jury


Vi anställer personer med rätt attityd och kompetens och tror på att skapande och erfarenheter går hand i hand. Därför investerar vi tid i kompetensutveckling och inspiration för våra anställda. Vi har klubbar i allt från gaming, gitarrspelande, löpning, sushiskapande och UX. Att vara en del av HiQ-kulturen innebär att ständigt fylla på med energi för att kunna skapa. Har du något du vill dela? Toppen! Dina kollegor kommer att vilja lyssna och lära sig. 

Nöjda kunder är det bästa vi vet. Blommor det näst...

Hur ger man sina nya grannar ett varmt välkomnande...

Roliga saker som händer på HiQ-kontoret efter arbe...

Det finns alltid bra skäl att ställa till med fest...

Snökaos utanför Linköping-kontoret. Krisgrupp samm...

HiQs stjärnor Paula, Anna och Gül efter framträdan...

Just nu på Norra Bantorget: Några av HiQs största ...

I dag är vi på LTH:s marknadsdagar Arkad. Kom förb...

Vi har flyttat! 2002 öppnades det första skånska H...

Join the team BLI VÅR NÄSTA STJÄRNA

Hello!

Close