HiQ vinnare i upphandling av digital innehållsmarknadsföringsbyrå för Bostäder i Borås

HiQ vinner Bostäder i Borås upphandling av digital innehållsmarknadsföringsbyrå (contentbyrå). Organisationen är i behov av en partner som har en strategisk och kreativ höjd.

– Roligt att vi vinner Bostäder i Borås upphandling, grymt jobbat av teamet på HiQ som har jobbat hårt med att ro det här i hamn, säger Sven Ivar Mørch, CEO på HiQ.

Bostäder i Borås är den största hyresvärden i Borås. Organisationen ägs av Borås Stad och har sedan 1923 haft i uppgift att erbjuda ett rikt och varierande utbud av lägenheter i nästan alla stadsdelar i staden. Bostäder i Borås är samhällsbyggare som strävar efter att skapa hållbara stadsdelar, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Man äger och förvaltar drygt 6 600 lägenheter och ca 300 kommersiella lokaler.

Bostäder i Borås behöver en byrå som brinner för att skapa effektiv kommunikation. Genom ett antal workshops och enkätundersökningar har Bostäder i Borås hittat deras nya gemensamma uttryck. Syftet är att genomföra en stor varumärkesförflyttning samtidigt som hela bolaget transformeras till ett modernt, attraktivt bostadsbolag som arbetar för att få fler människor att vilja leva och verka i Borås. Syftet är också att stärka kunddialogen, öka engagemanget från alla intressenter, påverka attityder och beteenden, samt att stärka lojaliteten främst med befintliga kunder och hyresgäster. Organisationen är i behov av en digital innehållsmarknadsföringsbyrå (contentbyrå) som har en strategisk och kreativ höjd inom digital kommunikation och marknadsföring. Genom ett proaktivt arbete ska kundkommunikationen och bolagets varumärke utvecklas och förstärkas. Prioriterade områden är produktion av kreativ, digital och relevant marknadsföring som positionerar och speglar varumärkeslöftet samt ökar kundnöjdheten. Nu vinner alltså HiQ upphandlingen av digital innehållsmarknadsföringsbyrå.

– Vi ser med spänning fram emot att få arbeta med teamet från HiQ. Det material vi sett hittills visar på ett personligt och nytänkande tillvägagångssätt som vi gärna vill applicera på Bostäders uttryck. Vi vill att vår kommunikation ska kännas i hjärtat – och det är vi övertygade om att det här samarbetet kommer att bidra till, säger Sophia Jonsson, kommunikationschef på Bostäder i Borås.

– På HiQ är vi starka inom kommunikation och digitala tjänster, och det är ett område som både växer hos oss och blir allt mer viktigt i den digitala värld vi lever i. Det är väldigt roligt att Bostäder i Borås ansluter till oss och vi ser fram emot att arbeta med dem och hjälpa dem med deras varumärkesförflyttning, säger Sven Ivar Mørch, CEO på HiQ.

Avtalet avser total avtalstid om max fyra (4) år fördelat på 1 + 1 + 2 år. Avtalsstart är 2021-11-01.


Erik Ridman

Kontakta oss

Erik Ridman
Chief Marketing Officer
HiQ
070-420 00 01
08-588 90 000

KGK väljer HiQs Frends som integrationsplattform

I en alltmer digitaliserad värld ställs företag även inför digitala utmaningar. Nu vänder sig företaget KGK till HiQ’s Frends som ny integrationsplattformsleverantör för koncernen. Frends ska hjälpa att förenkla och effektivisera för organisationen genom att standardisera integrationer med målet att Frends, förutom API:er, ska bli KGK’s enda integrationslösning.

– Så grymt att Frends växer ännu mer i Sverige och på den svenska marknaden! Jättebra jobbat av teamet och att KGK väljer oss visar på hur integrationsplattformar kan effektivisera för organisationer samtidigt som man i ett tidigt skede ser ROI på sin investering. Kul och Go HiQ! säger Sven Ivar Mørch, CEO på HiQ.

Läs mer

Magnus Meyer ny styrelseordförande i HiQ

HiQ meddelar idag att Magnus Meyer, nuvarande styrelseledamot, från och med den 21 oktober i år blir styrelseordförande för bolaget. Thomas Hofvenstam, som agerar ordförande idag, kommer att vara kvar i styrelsen som ledamot.

– Jag vill passa på att hälsa Magnus Meyer välkommen som ny styrelseordförande. Magnus anses vara en av Sveriges mest inflytelserika teknikkonsulter och hans gedigna erfarenhet är av stort värde för HiQ, säger Sven Ivar Mørch, CEO på HiQ.

Läs mer

Erik Ridman – ny regionchef för HiQ i Stockholm

Tech-konsulten HiQ tar ytterligare ett steg för att stärka sin position som full-stack partner inom digital transformation.
Erik Ridman, tidigare CMO och kommunikationschef på HiQ utses till ny regionchef för HiQ i Stockholm.

– På HiQ har vi en nästintill unik position i att kunna bygga avancerade system, produkter och tjänster, och på samma gång diskutera digitala strategier, användbarhet och varumärkesförflytting. Erik Ridman kommer med sin bakgrund och erfarenhet inom varumärkesutveckling och rekrytering såväl som lösningar och åtaganden spela en viktig roll i våra fortsatta framgångar. Och med Erik vid spakarna för vår verksamhet i Stockholm kommer vi stärka vår position ytterligare, säger Sven Ivar Mørch, CEO på HiQ.

Läs mer