JENNY SPERENS NY MARKNADS- OCH INFORMATIONSCHEF PÅ HiQ

Jenny Sperens blir ny marknads- och informationschef på HiQ. Jenny kommer närmast från Swedish ICT, där hon haft rollen som kommunikationschef. Jenny Sperens tillträder sin nya tjänst i september.

HiQ flyttar ständigt fram sina positioner och kommunikationen internt och externt är en viktig kugge i byggandet av ett framgångsrikt bolag.

- Det är oerhört spännande att få arbeta med den digitala utvecklingen i industri och samhälle. Därför känns det extra kul att nu få bli en del av ett så drivande företag som HiQ. Jag tror att min erfarenhet från Swedish ICT och arbetet med att göra komplexa frågor enklare att förstå samt att skapa engagemang för vidareutveckling blir till stor nytta i min nya roll, säger Jenny Sperens.

Hennes företrädare på HiQ, Peter Häggström Lindecrantz, har valt att starta egen verksamhet inom strategisk kommunikation.

- Jag välkomnar Jenny till HiQ och är övertygad om att hon kommer att bidra till den fortsatta utvecklingen av vårt bolag. Samtidigt vill jag tacka Peter för ett fint jobb och ser fram emot att jobba tillsammans i nya konstellationer i framtiden, avslutar Lars Stugemo, VD och koncernchef på HiQ.


Lars Stugemo
Lars Stugemo VD HiQ International 08-588 90 000
Erik Ridman
Erik Ridman Kommunikationschef HiQ 070-420 00 01 08-588 90 000
Erik Ridman
Erik Ridman Kommunikationschef HiQ 070-420 00 01 08-588 90 000

Hello!

För att kunna besvara din förfrågan sparar HiQ inskickade uppgifter inklusive persondata. För mer information se HiQs Integritetspolicy

Close