Jenny Sperens ny marknads- och informationschef på HiQ

Jenny Sperens blir ny marknads- och informationschef på HiQ. Jenny kommer närmast från Swedish ICT, där hon haft rollen som kommunikationschef. Jenny Sperens tillträder sin nya tjänst i september.

HiQ flyttar ständigt fram sina positioner och kommunikationen internt och externt är en viktig kugge i byggandet av ett framgångsrikt bolag.

- Det är oerhört spännande att få arbeta med den digitala utvecklingen i industri och samhälle. Därför känns det extra kul att nu få bli en del av ett så drivande företag som HiQ. Jag tror att min erfarenhet från Swedish ICT och arbetet med att göra komplexa frågor enklare att förstå samt att skapa engagemang för vidareutveckling blir till stor nytta i min nya roll, säger Jenny Sperens.

Hennes företrädare på HiQ, Peter Häggström Lindecrantz, har valt att starta egen verksamhet inom strategisk kommunikation.

- Jag välkomnar Jenny till HiQ och är övertygad om att hon kommer att bidra till den fortsatta utvecklingen av vårt bolag. Samtidigt vill jag tacka Peter för ett fint jobb och ser fram emot att jobba tillsammans i nya konstellationer i framtiden, avslutar Lars Stugemo, VD och koncernchef på HiQ.


Lars Stugemo

Kontakta oss

Lars Stugemo
HiQ International
08-588 90 000
Erik Ridman

Kontakta oss

Erik Ridman
Kommunikationschef
HiQ
070-420 00 01
08-588 90 000
Erik Ridman

Kontakta oss

Erik Ridman
Kommunikationschef
HiQ
070-420 00 01
08-588 90 000

HiQ vinner ramavtal med Skatteverket 

HiQ fick som enda bolag full poäng i Skatteverkets upphandling för uppdragstjänster inom IT Applikation och är, efter en dom i Högsta förvaltningsdomstolen att avslå överklagan, ett av fyra bolag som får skriva avtal med Skatteverket. 

– Jag är väldigt glad att vi vinner detta och att vår stora kompetens inom digitalisering får komma till nytta hos en så viktig myndighet som Skatteverket. En stor seger för oss och en fördel för Sverige, säger Sven Ivar Mørch vd och koncernchef på HiQ.

Läs mer

Ingelsta Kalkon väljer HiQ för integration av APSIS One

När Ingelsta Kalkon valde marknadsföringsplattformen APSIS One för automatisering av digital kommunikation var HiQ det naturliga valet för integrationen. HiQ kommer att utveckla och förvalta integrationer till APSIS One baserat på sin egen integrationsplattform Frends.
– Detta är ett väldigt spännande samarbete där APSIS och HiQ sammanfogar sina erbjudanden för att skapa en enkel och värdefull lösning för den gemensam kunden Ingelsta Kalkon, säger Peter Sognefur, försäljningschef på HiQ i Skåne.

Läs mer

HiQ vinnare i Folkhälsomyndighetens upphandling för IT-konsulttjänster

HiQ är en av vinnarna i Folkhälsomyndighetens (FHM) upphandling för IT-konsulttjänster och har tecknat ramavtal för ett samarbete på ett år med möjlighet till förlängning. 

– Verkligen kul att vi vinner detta, och det är extra glädjande att vår expertis inom digitalisering kommer till nytta för en så central myndighet som Folkhälsomyndigheten. Att de har ett viktigt uppdrag har vi alla blivit varse detta år, och vi ser fram emot att hjälpa FHM att fortsätta utveckla och förbättra för befolkningen, säger Sven Ivar Mørch, vd och koncernchef på HiQ.

Läs mer