HiQ TRÄNAR NÄSTA GENERATION IOT-SPECIALISTER

I Finland tränar och rekryterar HiQ ett nytt team av specialister inom Internet of Things (IoT) för att möta behovet I en växande marknad. HiQ lanserar idag “HiQ IoT Adventure Program” som kommer att generera femton nya tjänster.

HiQs IoT Adventure Program är öppet att söka både för nyutexaminerade och för mer erfarna i branschen. Under den sex månader långa utbildningen kommer deltagarna få praktisk och teknisk träning och dessutom delta i skarpa projekt med vägledning av HiQ. Efter programmet har HiQ ambitionen att rekrytera samtliga deltagare.

- Internet of things skapar stora affärsmöjligheter för alla företag. Att generera resultat med hjälp av Internet of things kräver ny form av kompetens som idag inte är lätt att hitta. För att hantera situationen genomför vi nu vårt egna program för att hitta högmotiverade individer och ge dem rätt verktyg för att bli de bästa i branschen, säger Jukka Rautio på HiQ.

HiQ kommer att utse femton deltagare i programmet. Ansökarna bör ha en teknisk bakgrund och brinna för att förenkla människors liv. Programmet genomförs i samarbete med Saranen Consulting, Onsight Helsinki, Microsoft och ELY Centre (Finska centret för ekonomisk utveckling, transport och miljö).

- Idag tar vi kunden från idéstadiet, via teknisk utveckling och implementation till vidareutveckling och förvaltning. Internet of things blir här en allt viktigare komponent i denna kedja. Genom att locka till sig de största talangerna inom området blir vi nu en ännu mer spännande partner till våra kunder, avslutar Lars Stugemo på HiQ.

Programmet startar den 31 augusti. Från och med idag går det att söka till HiQ IoT Adventure Program.

För mer detaljer gå in på ansökan: www.hiqiotadventure.fi


Lars Stugemo
Lars Stugemo VD HiQ International 08-588 90 000
Jukka Rautio
Jukka Rautio VD HiQ Finland +358 40 827 11 42
Erik Ridman
Erik Ridman Kommunikationschef HiQ 070-420 00 01 08-588 90 000

Hello!

För att kunna besvara din förfrågan sparar HiQ inskickade uppgifter inklusive persondata. För mer information se HiQs Integritetspolicy

Close