HiQ DIGITAL KNOWLEDGE TOUR

Webbinarier för framtiden

Med siktet på framtiden bjuder HiQ på aktuella 30-minuters webbinarier om IT, tech, agil utveckling och tillgänglighet.

FRENDS – integrationsplattform som en accelerator för digitalisering och digital tjänsteutveckling

Har du någonsin undrat hur integrationsplattformar kan påskynda digitaliserings- och integrationsprocesserna i utvecklingsprojekt?

Vi bjuder på ett webbinar med konkreta exempel på hur du kan snabba på utvecklingen, både lokalt och i molnet. Webbinaret innehåller verkliga exempel och går igenom fördelarna med integrationsplattformar ur ett affärsperspektiv. Dessutom presenterar vi hur du kan använda HiQ:s egen integrationsplattform FRENDS. Webbinariet är på Engelska. 

Läs mer om FRENDS på frends.com

Bättre kunddata med integrerat PIM- och DAM-system för NORMA Group

Vill du veta hur du kan optimera din marknadsdata? Enklare lyssna in vad kunderna vill ha? Snabbt optimera texter, bilder och annan nödvändig information om produkterna? Lösningen heter integrerade PIM- och DAM-system.

NORMA Group, en av världens största leverantörer och innovatörer av industriklämmor brottades med oändliga mängder information om de olika produkterna och små justeringar för olika marknader. Med HiQ som integrations-partner sattes inRiver PIM och QBank DAM på plats och på så sätt skapades sömlösa integrationer mellan flertalet system. Allt för att använda kunddata på rätt sätt och korta sträckan för time-to-market.

Lyssna till HiQs Martin Lindgren och NORMA Groups Florent Pellissier, Vice President Global Marketing, som diskuterar möjligheterna av sömlösa integrationer.

 

RPA utvecklas till Hyperautomation

Vi hör allt oftare begrepp som RPA, Intelligent Process Automation, Digital Process Automation och hyperautomation. Men vad betyder dessa? Vad är en hyperautomationsplattform? Och har du någonsin undrat hur din organisation kan dra nytta av sådan teknik? Vi välkomnar dig till vårt webbinar "RPA utvecklas till hyperautomation." Du får en introduktion till utvecklingen av Process Automation och RPA med hjälp av HiQ:s integrationsplattform FRENDS. Webbinariet är på Engelska. 

 

Remote Design Sprint

Modern och agil tjänsteutveckling handlar om att tidigt och snabbt testa sina idéer. En Designsprint är ett effektivt sätt att snabbt hitta kreativa lösningar för utvecklingen av produkter och tjänster. Det är också en metod som med fördel kan används för Innovation Planning Sprints i SAFe. Vi berättar hur vi på bara 5 dagar tar dig från idé till en validerad prototyp, helt remote utan att träffas.

HiQ har genomfört ett antal Designsprintar på företag som Husqvarna, SVT, Assa Abloy, Orkla Foods, Ystads kommun, Scania och flera andra globala företag där man oftast inte kan samla alla i ett och samma rum.

Läs mer om Remote Designsprint

FRENDS

Komplexa IT-system och en mängd olika lösningar som ska prata med varandra. Det är utmaningen för de flesta och ett av de största hindren för både kostnadseffektiv förvaltning såväl som nyutveckling och förnyelse. Botemedlet är HiQs integrationsplattform FRENDS. En programvara som enkelt och kostnadseffektivt kopplar samman system och blir länken mellan gammalt och nytt.


Läs mer om FRENDS på frends.com

DEV-Team as a Service.

Önskar du också att det vore snabbt och enkelt att sätta ihop utvecklingsteam? Att rekrytering av utvecklare gick smidigt, och att alla kunde börja på studs? En sprint och tjoff – och ni tar ett grodskutt förbi konkurrenterna😎.

Inga problem. Det fixar vi. Vi kallar det Team as a Service, och det är ett snabbt och enkelt sätt att få igång och skala upp utvecklingsförmågan, öka produktionstakten och minska time-to-market.


Läs mer om Team as a Service 

Digital Accessibility

Varför är det viktigt med tillgänglig design och kommunikation? Och varför finns det lagar kring tillgänglighet? Vi svarar på båda frågorna och visar samtidigt på affärsmöjligheter med tillgänglighet, och hur du kan använda dem.
Malin Hammarberg på HiQ är specialist inom användbarhet och tillgänglighet och har ett flertal certifieringar inom tillgänglighet (CPACC, WAS and CPWA).


Läs mer om vårt erbjudande inom Digital tillgänglighet