HiQ DIGITAL KNOWLEDGE TOUR

3 x 30 minuter med sikte på framtiden

HiQ DIGITAL KNOWLEDGE TOUR

3 x 30 minuter med sikte på framtiden

Med siktet på framtiden bjöd HiQ mellan den 23-27 april på tre pinfärska och aktuella 30-minuters webbinarier om IT, tech, agil utveckling och tillgänglighet.

FRENDS

Komplexa IT-system och en mängd olika lösningar som ska prata med varandra. Det är utmaningen för de flesta och ett av de största hindren för både kostnadseffektiv förvaltning såväl som nyutveckling och förnyelse. Botemedlet är HiQs integrationsplattform FRENDS. En programvara som enkelt och kostnadseffektivt kopplar samman system och blir länken mellan gammalt och nytt.

 

Läs mer om FRENDSfrends.com

 

 

DEV-Team as a Service.

Önskar du också att det vore snabbt och enkelt att sätta ihop utvecklingsteam? Att rekrytering av utvecklare gick smidigt, och att alla kunde börja på studs? En sprint och tjoff – och ni tar ett grodskutt förbi konkurrenterna 😎
Inga problem. Det fixar vi. Vi kallar det Team as a Service, och det är ett snabbt och enkelt sätt att få igång och skala upp utvecklingsförmågan, öka produktionstakten och minska time-to-market.

 

Läs mer om Team as a Service 

 

 

Digital Accessibility

Varför är det viktigt med tillgänglig design och kommunikation? Och varför finns det lagar kring tillgänglighet? Vi svarar på båda frågorna och visar samtidigt på affärsmöjligheter med tillgänglighet, och hur du kan använda dem.
Malin Hammarberg på HiQ är specialist inom användbarhet och tillgänglighet och har ett flertal certifieringar inom tillgänglighet (CPACC, WAS and CPWA).


Läs mer om vårt erbjudande inom Digital tillgänglighet

Hello!

För att kunna besvara din förfrågan sparar HiQ inskickade uppgifter inklusive persondata. För mer information se HiQs Integritetspolicy

Close