MOBILE AUDIT

Framtidssäkra din mobila plattform

HiQs MOBILE AUDIT

Attrahera & behåll kunder

Den viktigaste kanalen för att attrahera och behålla kunder är mobilen. Det är extremt viktigt att din app eller webbsida inte bara fungerar i mobilen, utan också är visuell, användarvänlig och lätt att underhålla. Med erfarenhet från över 500 mobila projekt och med mobila succéer som Swish, Volvo CarPay och Västtrafik ToGo har vi nu utvecklat en Audit.

Med HiQ's Mobile Audit du ett ett tydligt beslutsunderlag för hur du kan optimera hastighet, användarvänlighet och utveckling. Tryggt och effektivt, kopplat till statistik och siffror.

HiQs Mobile Audit ringar in styrkor och svagheter, och skapar ett tydligt beslutsunderlag för hur du kan optimera hastighet, användarvänlighet och funktion som i sin tur ger snabbare laddning, bättre konvertering, snabbare utveckling och fler återkommande kunder. En audit kan göras oavsett om man utvecklar själv eller köper in en tjänst eller en produkt eller om du har eller är på väg att förvärva ett bolag med kompetens.

Kontakta Stefan Haag: stefan.haag@hiq.se för att boka en Mobile Audit.

Illustration av en glad mobiltelefon flygande med ballonger och ett stetoskop

Tre nivåer

Vi erbjuder tre färdiga paket för Mobile Audit. Vad som ingår ser du i matrisen nedan. Hör av dig till oss så fixar vi en mobil audit som kan boosta just din affär.

Audit-aktiviteter Light Medium Max
Speed Check x x x
Kodkvalitet - Statisk kodanalys x x x
UX/Användarupplevelse och rätt känsla x x x
Metodanalys (Utveckling/test/CI/CD)   x x
Spåra öppen källkod     x
Säkerhetsanalys (OWASP top 10*)     x
Integrationsanalys     x
Arkitekturganskning     x
Informationssäkerhet och GDPR     x

 

Kontakta Stefan Haag, stefan.haag@hiq.se för att boka en Mobile Audit.

Stefan Haag

Kontakta oss

Stefan Haag
HiQ International