HiQ LEAP

HiQ Leap

Om programmet

HiQ Leap är HiQs storsatsning där nyutexaminerade studenter rekryteras direkt från högskolor och universitet. I graduate programmet, som lanseras våren 2022, kommer HiQ att samarbeta med utvalda högskolor och universitet som utbildar inom digitalisering och teknikutveckling, och som student kommer man också att kunna söka sig direkt till programmet. Utvecklare, ingenjörer, kreatörer och ledare som kommer direkt från skolan är mycket kompetenta, och framför allt är de utbildade inom den absolut senaste teknologin. Att skapa en väg in för framtidens arbetskraft är både vårt bidrag till samhället samt ett sätt att leverera ännu bättre kompetens till kunder, samtidigt som studenter får en god inlärning, en väg in i arbetslivet och möjligheten att utvecklas hos oss på HiQ.

Ansökan är nu öppen

Låter det intressant? Vill du också göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv? 

Ansök till Leap idag, bli en del av Nordens grymmaste traineeprogram och framtidens HiQ:are!

HiQ Leap

Stockholm - Göteborg - Malmö

För mer information

Kontakta oss

Har du frågor om programmet och vill veta mer? Är du som företag intresserad och vill ha mer information om hur du kan bli en del av programmet? Kontakta gärna oss.


Erik Almén
Head of Young Talents
HiQ Stockholm
070 - 420 01 94
erik.almen@hiq.se