TECHNICAL DUE DILIGENCE

TDD

TECHNICAL DUE DILIGENCE

TDD

SÄKERSTÄLL RÄTT NIVÅ PÅ TEKNIK...

HiQ hjälper varje år flertalet kunder med att säkerställa rätt nivå på teknik, system, organisation och arbetssätt. Antingen vid företagsförvärv, leverans från tredjepart, egenutvecklat system eller när HiQ skall förvalta en systemlösning.

Vi anpassar inriktningen och omfattningen på TDD:n så att rätt effekt snabbt kan uppnås och därför används experter med lång erfarenhet av den teknik eller metodik som används. Den samlade erfarenheten i teamet är avgörande för att nå den breda kunskap som krävs för att kunna göra en benchmark mot dagens utvecklingsmetodik och teknik. 

En typisk TDD kan vara att bedöma en mobilapp eller webblösning som framtagits inom organisationen eller från extern part. I samband med driftsättning vill man ofta säkerställa att systemet klarar säkerhetskraven, prestandakraven och är förvaltningsbart. Resultatet av TDD:n sammanställs i en rapport som (tillsammans med en högnivågenomgång) gör att beslutsfattare får rätt underlag för att fatta viktiga beslut. Efter en genomförd TDD kan självklart HiQ överta både förvaltning och därmed vidareutveckling av objektet.

RELATERAT

ERBJUDANDEN

Du kanske också vill veta mer om…

Förvaltning

Framtidstrygga lösningar för både små och stora förändringar 
samt säkrad drift.

Frontend/Backend

Vi hjälper er med teknikval och utveckling baserat på just era behov.

Apputveckling

Som komplett leverantör av mobilappar hjälper vi våra kunder från start till mål.

Kontakta oss

Magnus Gens
Magnus Gens Affärsutvecklingschef HiQ International 070-420 01 47
Brev

Hello!

För att kunna besvara din förfrågan sparar HiQ inskickade uppgifter inklusive persondata. För mer information se HiQs Integritetspolicy

Close